Yeşiltepe İlkokulu
PEKMEZLİ MAH. YEŞİLTEPE KÜME EVLERİ YEŞILTEPE ILK OKULU NO: 307 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
05414719840

VİZYON

Vatanın bölünmez bütünlüğüne inanan, bizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıran, cehaletin gölgesinde değil bilimin ışığında yürüyen, milli ve ahlaki değerleri tamamen benimseyen, düşünen, empati kuran, çağdaş, fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek için elinden gelen çabayı tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan usanmadan gösteren eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, geçmişini unutmadan geleceğe bakan, bu ülkenin milli değerlerini hep önde tutan, çağın gerektirdiği donanıma imkanlar çerçevesinde sahip olan, ahlaki değerleri tanıyan ve uygulayan, içinde hoşgörü duygusunu bulunduran, çağın gerisinde kalmış çevresinin kalıplaşmış kafa yapısını yıkıp kendi doğrularını kuran bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2010 – 2011 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI SBS BAŞARILARI AHMET UMUR: BİRECİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILDIZ ETİZ: ARDAHAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ERKEKLER VOLEYBOL TURNUVASI İLÇE İKİNCİSİ 2011 – 2012 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI SBS BAŞARILARI HÜSEYİN İSTEMİHAN: NİZİP ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ABDULKADİR TÜTENK: SURUÇ ANADOLU LİSESİ AYŞE ORÜÇ: AKÇAKALE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ABDULBAKİ ORÜÇ: AKÇAKALE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ERKEKLER BASKETBOL TURNUVASI İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

ilköğretim:12:45-17:15

SOBALI

ŞANLIURFA´YA UZAKLIK 100 KM´DİR. AKÇAKALE´YE UZAKLIK 50 KM´DİR.

Okulumuz PEKMEZLİ YOLU ÜZERİNDE YEŞİLTEPE KÖYÜNDENDİR.